Találkozók, események

Hol találkozhatunk személyesen?

Jegyben járunk

A tréningre olyan párok jelentkezését várom, akik házasságkötés előtt állnak és a klasszikus "jegyesoktatás" mellett (helyett) szeretnének párjukkal együtt rálátni a házasságot erősítő és gyengítő körülményekre. A párok megismerik és elsajátítják a kapcsolatot támogató kommunikációt, és konfliktuskezelést. Gyakorlatok, szituációs játékok keretében megtapasztalják az egymásra figyelés, az együttműködés, a közös problémamegoldás erejét. A nap végre a párok a mindennapokban használható tudást, ismeretet kapnak, mely biztos alapot jelent számukra, amelyre közösen építkezhetnek.

A csoportos házasságra való felkészítés során egyszerre kaphattok sokféle szempontot, valamint megélhetitek, hogy másoknak is tudtok segíteni, meglátásaitokkal, tapasztalataitok megosztásával. A csoportban biztonságos légkört teremtünk, melyben őszinték lehettek és támogatást kaphattok a hasonló élethelyzetben lévő társaitoktól. Megtapasztalhatjátok, hogy különféle emberek odafigyelnek és reagálnak rátok, ezáltal pozitív megerősítést, biztonságot, támogatást kaptok. Tapasztalatunk szerint csoportos helyzetekben gyakran előfordul, hogy más fogalmazza meg azt, amit mi magunk nem merünk kimondani, és ezáltal mi is megkapjuk a saját válaszukat. 

Időpontok: 

  • 2020. február 22.
  • 2020 március 14.
  • 2020 április 18.

Az online jelentkezési lapért görgess a lap aljára.

WORKSHOPOK

KREATÍV ÉVTERVEZŐ WORKSHOP

Az újévi fogadalomtétel azt az igényünket fejezi ki, hogy szebbé, jobbá, tartalmasabbá és harmonikusabbá tegyük az életünket. Sajnos azt is tudjuk, hogy a lelkesedés az idő múlásával egyre inkább alábbhagy, végül kialszik.

Ha megvan Benned a vágy a változásra, és nem szeretnéd Magad kiszolgáltatva érezni a körülményeknek, akkor kezdj másként neki ennek az évnek! Gyere, tervezzünk közösen, hogy a vágyakból valóság legyen!

Az Évtervező workshopon az elmúlt évet áttekintve, motivációnkat, erőforrásainkat felmérve és összegezve fogunk hozzá a 2019-es év tervezéséhez. Ez a nap Rólad fog szólni, arról, hogy találd meg Magadban azt az erőt, ami támogatni fog abban, hogy a következő évre meg tudd fogalmazni álmaidat, ki tudd tűzni valós céljaidat, és tenni tudj ezek magvalósulásáért.

Egyéni és közös feladatok révén tapasztalhatod meg rejtett erőforrásaidat, hozhatod felszínre vágyaidat. Rálátást kapsz életed különböző területeire, félre tudod dobni az irreális elvárásokat, meg tudod határozni a számodra valóban fontos dolgokat.

Neked szól a workshop, ha szeretnél kikerülni a mókuskerék fogságából, és elégedetten, eredményesen, boldogan mondani a jövő évi koccintáskor, hogy "Ez egy sikeres évem volt, amiért nagyon sokat tettem. Büszke vagyok, és hálás vagyok magamnak érte!".

Hozunk sok érdekes és izgalmas feladatot, játékot, amik segítenek Téged szerepeid, céljaid meghatározásában, eszközöket, melyek támogatnak abban, hogy a terved megvalósuljon.

Amire biztosan számíthatsz (a teljesség igénye nélkül):

  • egyéni elmélyülésre
  • újabb nézőpontokra
  • felismerésekre
  • lendületetre és hasznos eszközökre a céljaid megvalósításához
  • egy személyes munkafüzetetre, amiben a helyszínen dolgozhatsz, majd Magaddal vihetsz és az év minden napján a segítségedre lehet
  • lelkes csoportvezetőkre, akik tudásuk, tapasztalatuk legjavát megmozgatják azért, hogy 2020 egy tartalmas év legyen Számodra!

A Kreatív Évtervező Workshop ára 18.000 Ft

Jelentkezés telefonon: 06-30-249-4561

Várunk sok szeretettel! ♥
Nóri és Zsuzsi


TÉMÁIM

Párkapcsolati kommunikáció gyermek születése esetén

Mikor megszületik az első gyermekünk, minden figyelmünk rá irányul, hiszen lett egy közös kis csodánk. Szülővé válunk, és ezt az új szerepünket tanulgatjuk, csiszolgatjuk, kisebb-nagyobb sikerrel.
Ilyenkor kevesebb odafigyelést, törődést adunk és kapunk házaspárként. Nagyon fontos, hogy ebben az időszakban, amikor lényegesen kevesebb időnk és energiánk van a házasságunk ápolására, ne gyengüljünk, ne egymástól távolodjunk, hanem még erősebbé tegyük kettőnk kötelékét.

Visszatérés a munkába

A gyerekekkel való otthonlét után elérkezik az idő, amikor újra munkába állunk. Anyaként ébredünk, de már Dolgozó Nőként indulunk el otthonról. Lehet, hogy a ruhánk ezt nagyon jól tükrözi, de lélekben sokszor nehéz összeegyeztetni a szerepeinket. Ehhez találhatunk kapaszkodókat.


Mindennapi kommunikációnk

Bárhol vagyunk, bármit teszünk, kommunikálunk. 
Áthatja életünk minden szeletét. És hogy hogyan,az meghatározza kapcsolataink minőségét. Érdemes beszélni arról,  hogyan tükrözze kommunikációnk valódi szándékunkat.

TRÉNINGEK

1 napos megoldások

Időpont : 2019. március 02. szombat 9.00 - 17.00 

Hatékony kommunikáció és konfliktuskezelési tréning  2018. január 27. 9.00 – 17.00 Ára : 15.000,- Ft
Hatékony kommunikáció és konfliktuskezelési tréning 2018. január 27. 9.00 – 17.00 Ára : 15.000,- Ft

Hatékony kommunikáció és konfliktuskezelés 

A tréning résztvevői megismerik az egyes kommunikációs stílusokat, melynek tükrében be tudják azonosítani a sajátjukat. Elsajátítják az asszertív kommunikáció eszköztárát, és közös feladatok révén átültetjük azokat a gyakorlatba. Ennek eredményeképpen képesek lesznek saját igényeik kifejezésére és érdekeik hatékonyabb érvényesítésére. Mindezt úgy, hogy mindvégig figyelemmel és tekintettel vannak a másik fél igényeire. Együtt tárja fel a csoport, hogy mit jelent a mindennapokban a konfliktus, és milyen konfliktuskezelési stratégiákat alkalmazunk. A nap végére a résztvevők ismeretet és jól alkalmazható technikákat kapnak ahhoz, hogy a mindennapokban eredményesebben kommunikáljanak és oldják meg a problémáikat.

Értjük egymást 

Ezt a tréninget javaslom mindazoknak, akik kapcsolatban élnek, és akár együtt a párjukkal, akár egyedül szeretnének tenni a kapcsolatukért, szeretnék azt tudatosan gazdagítani, erősíteni.
A tréningnek nem az a célja, hogy a résztvevők nehézségei, problémái felszínre kerüljenek. A cél olyan technikák, eszközök, szeretet-kifejezések megismerése és elsajátítása, amelyeknek a mindennapokban való alkalmazása erősíti a kapcsolatot, az intimitást. 

FOGLALJ ONLINE!

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.